Fantàstik ShowCOLLA FANTÀSTIK SHOW

The group ‘Fantastik Show’ was responsible for supporting the Queen of the Carnival in 2008, when created. In homage to the International Film Sitges Film, hence its name. A group of imagination, creativity & effort. Again with the same enthusiasm they showed in the last Carnival. Training & rehearsing, from the month of October, two hours a week.

COLLA FANTÀSTIK SHOW

La colla Fantàstik Show va ser l’encarregada l’any passat d’organitzar el personatge de la Reina del Carnaval 2008, la seva trajectòria dins del Carnaval és curta però el camí que han recorregut a estat llarg. Com a grup van crear-se a l’Octubre de 2006 arrel del Cinema Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges d’aquí el motiu del seu nom. L’any passat van agafar la responsabilitat de dur el personatge al màxim exponent amb un projecte innovador ple d’imaginació, creació i treball. La colla va treballar de valent en la lluita dels interessos del personatge, aquest any tornaran amb la mateixa il·lusió que van demostrar el darrer Carnaval. Assagen des del mes d’Octubre dues hores setmanals.

COLLA Fantastik SHOW

El grupo Fantastik Show fue la encargada el año pasado de organizar el personaje de la Reina del Carnaval 2008, su trayectoria dentro del Carnaval es corta pero el camino que han recorrido a sido largo. Como grupo crearse en Octubre de 2006 a raíz del Cine Internacional de Cine Fantástico de Sitges de ahí el motivo de su nombre. El año pasado tomaron la responsabilidad de llevar el personaje al máximo exponente con un proyecto innovador lleno de imaginación, creación y trabajo. El grupo trabajó duro en la lucha de los intereses del personaje, este año volverán con la misma ilusión que demostraron el último Carnaval. Ensayan desde el mes de Octubre dos horas semanales.